Boek eenvoudig je lessen via de website

Hier vind je altijd de actuele lestijden en kun je direct reserveren. Alle lessen zijn ook online (virtueel) te volgen. In het lessenschema zijn ze aangegeven als Virtual Class. t/m 2 maart zijn er alleen online lessen!

De studio is geopend 15 minuten voordat de les begint. We sluiten de deur 5 minuten voordat de les begint zodat we op tijd kunnen beginnen. Kom je voor de eerste keer? Kijk hier hoe je je kan voorbereiden.

Hulp nodig i.v.m. je Mindbody account of het aanschaffen van een kaart? Check hier hoe je dit kan regelen! Lees ook de regels rondom aanmelden en afmelden.

Teken de petitie: haal yoga uit de lockdown

Yogadocenten, -scholen en -beoefenaars willen dat live yogalessen uit de lockdown komen. “Wij geloven in de kracht van yoga en willen onze bijdrage leveren aan de veerkracht en gezondheid van alle mensen”, aldus de initiatiefnemers van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Als je denkt dat wij veilig onze lessen aan kunnen bieden en da jij je daardoor beter gaat voelen. Dat je gezonder, sterker en veerkrachtiger wordt, teken dan de petitie.

https://petities.nl/petitions/haal-yoga-uit-de-lockdown