Boek eenvoudig je lessen via de website

Hier vind je altijd de actuele lestijden en kun je direct reserveren. Een aantal lessen zijn online (virtueel) te volgen. In het lessenschema zijn ze aangegeven als Virtual Class.

Vanaf 1 juli of 1 augustus vervallen enkele lessen i.v.m. de zomermaanden. Na de zomer komt er een vernieuwd en verruimd lesrooster.

Wil je een les annuleren? Tot 12 uur voor aanvang is dit gratis. Daarna gaat er (vanwege het beperkte aantal plekken) een les van je kaart. Unlimited yogi’s betalen een cancellation fee van €13.  Plan je lessen zorgvuldig en “stick to the plan” voor je eigen gezondheid, mentale focus en echte ontspanning.

Wil je niet online boeken, je kan altijd naar de studio komen en meedoen als er plek is. De studio is geopend 25 minuten voordat de les begint. We sluiten de deur 5 minuten voordat de les begint zodat we op tijd kunnen beginnen. Kom je voor de eerste keer? Kijk hier hoe je je kan voorbereiden.

Hulp nodig met je Mindbody account of het aanschaffen van een kaart? Check hier hoe je dit kan regelen! Lees ook de regels rondom aanmelden en afmelden.