Boek eenvoudig je lessen via de website

Hier vind je altijd de actuele lestijden en kun je direct reserveren tot 30 minuten voor het begin van de les. Kun je niet meer reserveren, bel ons even of kom gewoon naar de studio. Een aantal lessen zijn online (virtueel) te volgen. In het lessenschema zijn ze aangegeven als Virtual Class.

Wil je niet online boeken, je kan altijd naar de studio komen en meedoen als er plek is. Als er geen online boekingen zijn kan de les echter geannuleerd worden. Check dus het actuele rooster online voordat je naar de studio komt.

De studio is geopend 25 minuten voordat de les begint. We sluiten de deur 5 minuten voordat de les begint zodat we op tijd kunnen beginnen. Kom je voor de eerste keer? Kijk hier hoe je je kan voorbereiden.

Wil je een les annuleren? Tot 12 uur voor aanvang is dit gratis. Daarna gaat er (vanwege het beperkte aantal plekken) een les van je kaart. Unlimited yogi’s betalen een cancellation fee van €13.  Plan je lessen zorgvuldig en “stick to the plan” voor je eigen gezondheid, mentale focus en echte ontspanning.

Hulp nodig met je Mindbody account of het aanschaffen van een kaart? Check hier hoe je dit kan regelen! Lees ook de regels rondom aanmelden en afmelden.