Bikram yoga uitdagend en intensief

Bikram yoga is de originele Hot Yoga. Het is een krachtige serie van 26 houdingen en 2 ademhalingsoefeningen. Je oefent in een warme ruimte van 39°C bij een luchtvochtigheid van 40%. Een les duurt 90 minuten.
Deze yoga beoefening is geschikt voor alle leeftijden en voor alle lichaamscondities.

Effectief en heerlijk om te doen

Bikram yoga helpt ons verstand, onze geest en ons lichaam in balans te brengen. Je lichaam wordt gezond, je geest komt tot rust, je leert jezelf kennen.

De warmte tijdens de les vergemakkelijkt het rekken van spieren, gewrichten en bindweefsel. De houdingen werken door de warmte diep in op de organen waardoor deze beter gaan functioneren. Het bevordert het zweten wat weer een positief effect heeft op onze huid, het grootste menselijke orgaan.

Probeer binnen 8 dagen 2 lessen voor € 20 en schuif gratis aan bij andere lessen.

Verhelpt klachten

De bikram-serie is een therapeutische serie, oorspronkelijk ontworpen om allerlei lichamelijke klachten te verhelpen. Alle delen van het lichaam, de wervelkolom, de spieren, banden en pezen, gewrichten en innerlijke organen, worden aangespannen, gestrekt en gemasseerd. Het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd door het hele lichaam van vers, zuurstofrijk bloed te voorzien. Gezondheid, vitaliteit en optimale lichaamsfuncties zijn het gevolg.

Door te oefenen ontwikkel je concentratie, geduld, doorzettingsvermogen en zelf-controle. Dit leidt tot mentale helderheid en ontspanning. Een regelmatige praktijk brengt je naar een ideaal gewicht, stralende gezondheid en innerlijke rust.

Effecten

  • Verbetert je spierkracht èn je flexibiliteit
  • Vergroot je longinhoud en versterkt je hart
  • Smeert je gewrichten en versterkt je botten
  • Verbetert je spijsverteringsstelsel en je metabolisme
  • Leidt tot mentale helderheid, discipline en ontspanning (stress management)
  • Vergroot je balans, coördinatie, focus en concentratie

 Bekijk hier alle effecten van bikram yoga

Voor iedereen geschikt

De bikram-serie is ontworpen voor iedereen, bij elke leeftijd, grootte, vorm, conditie of probleem. Begin met oefenen en merk al snel hoe je sterker, energieker en meer ontspannen wordt. Klachten nemen af, je kracht neemt toe!

Begin nu met  2 lessen voor € 20 en schuif gratis aan bij andere lessen.