13/10/2020

13 oktober 2020: We blijven open!

Het was even zoeken op de website van de rijksoverheid naar wat de nieuwe maatregelen nu betekenen voor onze yoga school.

Bij sport en spel staat :

“Per 14 oktober 22:00 uur zijn sportactiviteiten zeer beperkt mogelijk. Alleen sporten die met een onderlinge afstand van 1,5 meter kunnen zijn toegestaan. Voor groepslessen bij individuele sporten (zoals bootcamp, yoga of spinning) geldt het maximale aantal van 30 personen per ruimte binnen.”

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven

Dit betekent dat onze lessen, zoals we ze nu geven, door kunnen gaan.

Belangrijk is dat we de 1,5 m onderlinge afstand blijven bewaren, ook buiten de yoga ruimte. We hebben de afgelopen weken samen laten zien dat dit goed mogelijk is.

Er zijn wel een aantal veranderingen, Hiervoor graag  jullie aandacht:

  • We mogen de douches niet meer gebruiken, so no quick rinse .. voorlopig
  • De kleedkamers zijn als extra ruimte bedoeld om de tassen en jassen neer te leggen/op te hangen. Zo kunnen we de afstand buiten de yoga ruimte makkelijker aanhouden. Er mogen in de kleedkamers maximaal 3 personen bij de heren en 4 bij de dames tassen neerleggen/jassen ophangen .
  • In de nabije toekomst worden mondkapjes een verplichting voor het naar binnengaan, rondlopen in en verlaten van de studio. In de yogaruimte hoeven we geen mondkapje te dragen.

We openen de deur 15 minuten voordat de les begint.
Kom nog steeds zoveel mogelijk met je yoga kleding aan onder makkelijk zittende kleding (jogging pak / onsie ) naar de studio, neem ook een reeds gevulde waterfles mee.
Blijf zo zorgvuldig als je nu bent met thuisblijven als je verkoudheidsklachten hebt of een familielid met koorts of benauwdheidsklachten etc.
Volg de regels voor afstand houden, handen wassen, eenrichtingsverkeer in de studio.
Houd je verblijf na de les zo kort mogelijk.

Dank aan iedereen voor jullie voortdurende zorgvuldigheid en medewerking.

13 oktober 2020: We blijven open!