26/07/2017

Feest bij Bikram Yoga Nijmegen, we bestaan 5 jaar!

Feest bij Bikram Yoga Nijmegen, we bestaan 5 jaar!

Het lijkt nog maar kortgeleden, de eerste Bikram les in onze studio. Een aantal gasten van toen of bezoekers in de eerste week na de opening is direct yoga familie geworden en gebleven. Vele anderen hebben toen een poging gedaan en kwamen later weer terug voor een 2e of 3e start. Geef jezelf altijd een nieuwe kans. Wie weet lukt het nu wel om je lijf en je monkey mind op de mat te krijgen en je leven te veranderen.

Nog net in de vakantie bestaat de studio en daarmee ook onze yoga community 5 jaar!

We zijn samen gegroeid en hebben ons door de jaren heen tot een warme, open, levenslustige en lieve yoga familie gevormd waarin we elkaar vinden op de mat en ook daarbuiten.

Dit willen we met iedereen vieren op 17 september aanstaande met bijzondere lessen waarmee we een bijzonder goed doel steunen.

De inkomsten van deze dag gaan naar het grote gezin van Maggie Doyne, een jonge Amerikaanse vrouw die nu bijna 10 jaar in Nepal samenleeft met inmiddels 50 kinderen en deze, met hulp van velen, een beter leven en een toekomst geeft.

Maggie is als 19 jarige haar hart gevolgd en aan een enorm werk begonnen. Het begon met 1 kind.  Nu is er een (wees)huis en een school en bouwt en versterkt Maggie met haar stichting http://www.blinknow.org/  een hele gemeenschap.

“If we all had the attitude that we can do anything, that we can be anything, if we follow our dreams and our hearts…we can change the world.” – Maggie Doyne

Alle kinderen verdienen het om, net als onze kinderen hier, op te groeien tot vrije mensen die hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. Maggie Doyne geeft met Blinknow kinderen in Nepal deze kans.

 

Het programma in het kort

10.15 – 12.15    Surprise Bikram Yoga les met alle leraren Geef je op.

12.15 – 13.15    Muziek, drankjes en gezonde snacks

16.00 – 17.30    Introductie Core les Geef je op.

19.00 – 20.30    Introductie yin yoga en meditatie Geef je op.

20.45 – 21.00    Sfeervolle afsluiting

Wil je meer weten over deze lessen?

Reserveren kan via de website of in de studio. vol = vol.

De lessen zijn ook toegankelijk voor nieuwe leerlingen. De reguliere lessenkaarten en onbeperkte kaarten kunnen op deze dag niet gebruikt worden.

Feest bij Bikram Yoga Nijmegen, we bestaan 5 jaar!