11/07/2020

Het doet mij weer goed, die Hot Yoga!

We zijn alweer ruim een week open! Zo fijn om mijn leerlingen weer 3 dimensionaal te zien! Ik heb zelf ook weer gemerkt dat de lessen in de hot room toch echt een ander effect hebben. De concentratie is makkelijker dan thuis, de yoga werkt dieper en langer na. Ik was bijvoorbeeld weer moe na een les. Mijn lijf had veel te verwerken. Het voelde als een reset. Goed dus!! Kom het ook ervaren.

Je begint zoals altijd waar jij nu bent, met wat je nu hebt en wat je nu kan. Geen verwachtingen of eisen aan jezelf. Na die eerste les of paar lessen is het lichaam weer schoner en kan de energie weer beter stromen. Dan voel je je meteen energieker èn ontspannen.

Hier en daar is het nog even wennen met het online aanmelden, soms weer op tijd afmelden, de goede les kiezen, hoe alles gaat in de studio, de lijnen op de vloer, de papieren handdoekjes. Alsof je voor het eerst naar school gaat zei iemand. Dat vond ik wel treffend gezegd. Als je een keer bent geweest wordt het al meer ‘normaal’.

Vaak zet je in de zomer je yoga even op pauze.  Waarom eigenlijk? Nu je misschien thuis blijft deze zomer, of in eigen land rondreist of uitstapjes maakt, passen daar makkelijker de lessen in de studio in.

Hot Yoga House is er weer! Wacht niet met het oppakken van je yoga practice tot na de zomer. De studio kan blijven voortbestaan als je naar de lessen komt, als elke les gevuld is. Wacht niet tot het najaar. Maak er een mooie yoga zomer van!

Namasté 🙏🏻

Daniëlle

P.S. Kun je niet komen oefenen vanwege je huidige financiële situatie? Laat het mij weten. Ik kan je geen lessen cadeau doen of financiële regelingen treffen. Maar mogelijk zijn er mede-yogi’s die hun oude lessen aan je willen doneren! Denk ook aan de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen. Wij doen ook mee!

Het doet mij weer goed, die Hot Yoga!