18/05/2021

Ja het is zover! We gaan weer open!!

Een beetje onverwacht: Op 19 mei openen we onze deuren weer!

Alle lessen zijn zo opgezet dat je individueel kan oefenen met de instructies zoals je van ons gewend bent.

Wij zijn heel dankbaar dat we weer in de warme ruimte terecht kunnen. We blijven natuurlijk ook de online lessen aanbieden voor de yogi’s die nog niet naar de studio willen komen.

Kom alleen naar de studio als je gezond bent en jij en je huisgenoten geen corona of corona gerelateerde klachten hebt. Annuleer je plekje in de yogaruimte als blijkt dat je wegens klachten toch niet kan komen!

Reserveer hier je plekje in de yogaruimte. Na inloggen kun je indien nodig, via de veilige betaalomgeving van Mindbody een kaart kopen met credit card. Je kan dan direct reserveren.

Let op!! Door het Pinksterweekend is het aanbod iets anders. Check het rooster online!

Verlengen lessenkaarten
Voor leskaarten die niet meer geldig zijn kun je een verlenging van €25 kopen om ze voor 90 dagen te activeren. We hebben deze inkomsten hard nodig na de sluiting van 5 maanden en het beperkte aantal beschikbare plekken in de yogaruimte i.v.m. de 1.5m afstand. Ik hoop op je begrip. Voor individuele gevallen wil ik graag een uitzondering maken.

Schaf hier met iDEAL een nieuwe lessenkaart aan of een verlenging. Houd rekening met een kleine vertraging voordat je kan reserveren, want ik zet je kaart handmatig in Mindbody.

We verheugen ons enorm om je weer te zien!!

Tot heel gauw!!

🙏

namens alle docenten, Daniëlle

Ja het is zover! We gaan weer open!!