14/09/2021

Kennismakingsles FLOW: 6 november

Vanaf oktober kun je elke maand een kennismakingsles volgen in een van de yogavormen die de studio aanbiedt.

Op zaterdag 6 november is er een kennismakingsles Vinyasa Flow, oftewel FLOW. De les is van 11.30 – 13.00 uur en wordt in het Engels gegeven door Ileana.

FLOW is een iets rustigere versie van vinyasa yoga, met een focus op langer vastgehouden houdingen, meditatieve beweging en bewuste focus op de ademhaling. Doordat houdingen langzamer op elkaar volgen heb je meer tijd om alignment te vinden, verbinding te maken met de adem, en kracht en balans op te bouwen.

Deze les is bij uitstek geschikt voor “vinyasa beginners”.

Wat kun je leren?

In deze les maak je kennis met de basisprincipes van Vinyasa Flow. Contact maken met de ademhaling en het verbinden van de ademhaling met beweging zal de basis zijn van de les. Verder maak je een begin met het oefenen van de zonnegroet en heupopeners. Je versterkt tevens je core hetgeen leidt tot een betere balans en verbinding met je centrum. Na de les voel je je geaard en gecentreerd en heb je een beter begrip van de basis van deze populaire yogastijl.

Deze kennismakingsles is een complete les die de schouders, heupen en wervelkolom zal versterken en strekken. Er is extra uitleg tijdens het oefenen en ruimte voor vragen aan het eind.

Je kan de les volgen met je onbeperkte kaart, een les van je lessenkaart of met een losse les. Ook nieuwe yogi’s zijn welkom. Geef je op via het lesrooster, de mindbody app of in de studio.

Kennismakingsles FLOW: 6 november