29/06/2021

Laad jezelf op, laad je kaart op!

Oefen 3x per week yoga deze zomer en ontdek je nieuwe zelf

Wat geeft je de meeste voldoening? Wanneer ervaar je de diepste geluksgevoelens? Wanneer voel je je volledig ontspannen en verbonden met je kern? Dat is toch zeker na een hot of warme yoga les?!

Oefen je 1x per week? Geweldig, je maakt een begin met goed voor je zelf zorgen. Met 2x per week doe je al dubbel zo veel. Dat is een groot verschil en dat merk je ook. Maar je blijft nog steeds op bekend terrein. Maak er deze zomer 3x per week van. Laad jezelf op en meer dan dat! Vernieuw jezelf!  Wij helpen jou om deze zomer vaker naar onze studio te komen.

Zo wordt 3 keer oefenen wel heel aantrekkelijk
Oefen je op dit moment met een 5, 10 of 20 lessenkaart? Elke 3e les die je per week neemt in juli en augustus*, krijg je aan het eind van je kaart of aan het eind van de maand terug op je kaart. Zo neem je 3 lessen en je betaalt slechts 2 lessen. (*De week loopt van maandag t/m zondag. De eerste dag die meetelt is maandag 5 juli, de laatste dag is zondag 29 augustus)

Maakt 3 keer yoga nou echt zo’n verschil?
Ja! Iedereen die 3 keer per week of meer een yoga les neemt bij ons, zal dit beamen. En het mooie is: deze effecten zijn niet tijdelijk. Door regelmatig te oefenen (3+ per week) verander je geleidelijk op verschillende niveaus: lichamelijk, mentaal, emotioneel, collectief en spiritueel.  Yoga is een zeer krachtig instrument om sterker, gezonder, meer ontspannen te worden en je meer verbonden te voelen met jezelf en het leven.

Je laadt jezelf op, je laadt je kaart op.
Probeer het uit deze zomer. En stap in september over op een maandabonnement. Want met 9 lessen per maand is dit de goedkoopste optie om je te blijven opladen en vernieuwen.

Spring eens in het diepe
Schrik niet terug voor korte termijn effecten als moeheid, spierpijn, je gedesoriënteerd voelen, kwetsbaarheid. Er gebeurt zoveel tijdens en na een yogales. Wees niet bang voor alles wat er gebeurt. Kom snel weer. Als je de behandeling niet herhaalt, blijft alles toch zo’n beetje hetzelfde.

Het is een levenskunst om tevreden te zijn, het leven te omarmen zoals het zich ontvouwt, maar dat betekent niet dat we niet tegelijkertijd ons eigen leven in de hand kunnen nemen en de beste versie van onszelf kunnen worden.

Dat is wat je doet als je yoga beoefent. Misschien gaat het je vooral om een sterker en fitter lichaam, misschien gaat het jou om verminderen van stress en ontwikkelen van veerkracht, misschien gaat het je om een diepere laag in jezelf te helen.

En terwijl je dit misschien wel geheime, diepere doel nastreeft, ontvang je na elke les gevoelens van geluk, ervaar je diepe ontspanning, voel je je sterk en fit, tevreden met jezelf.

Ik wens je een mooie yoga zomer!

??

Daniëlle

 

Laad jezelf op, laad je kaart op!