19/02/2020

Nieuwe les: YOGAPATHY®

YOGAPATHY is Healing Hatha in een warme ruimte

“Yoga is the natural art of healing” B.C. Ghosh

Er zijn nieuwe YOGAPATHY® lessen gepland in maart, op elke dinsdag van 13.00 – 14.30 uur. Je kan de lessen afzonderlijk volgen of als een serie.

Bij YOGAPATHY®  gaat het om helende hatha yoga oefeningen naar B.C Ghosh. De wijze van uitvoering van de oefeningen is traditioneel en oorspronkelijk. We doen dezelfde oefeningen op dezelfde manier als de leerlingen aan het Yoga college in Calcutta.

Rustige en makkelijk toegankelijke therapeutische lichaams- en ademhalingsoefeningen overwegend zittend of liggend uitgevoerd. Het gaat om mobilisatie van de gewrichten, stimulatie van de spijsvertering en het opheffen van energieblokkades in lichaam en geest. De serie is versterkend èn openend. Je kan het oefenen aanpassen aan je mogelijkheden.

YOGAPATHY®  is geschikt voor iedereen die wat aan zijn gezondheid wil bijdragen, ongeacht de leeftijd of lichamelijke gesteldheid. Oefen je bij ons voornamelijk Yin yoga? Dan probeer ook Yogapathy. In de aangenaam warme yogaruimte iets goeds voor jezelf doen. De les vergemakkelijkt tevens de start met Bikram en Core. De les is ook geschikt voor zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een hoge bloeddruk of met een slechte lichamelijke conditie: YOGA FOR EVERY BODY.

Neem een 5 lessenkaart voor de hele serie of een losse les als je één keer mee wil doen. Je kan ook oefenen met je lopende lessenkaart of onbeperkte kaart.

Nieuwe les: YOGAPATHY®