03/02/2020

Nieuwe warme yin lessen op zondag in februari, maart en april

Tot en met april 2020 kun je deelnemen aan de Warm Yin op zondagmiddag. Er is les op 9 februari, 16 februari, 1 maart, 15 maart, 29 maart, 5 april en 19 april. De les is van 16.00 -17.30 uur.

Op zondag 16 februari is er zelfs een warm Yin XL. Deze extra lange les is van 16.00 – 18.oo uur.

Aanmelden hoeft niet, maar kom wel op tijd want de les kan op een gegeven moment “vol” zijn.

Yin yoga is een vorm van hatha yoga gecombineerd met kennis uit de Chinese gezondheidsleer en bestaat voornamelijk uit zittende en liggende houdingen. Het is een  meditatieve les met de aandacht voor de diepere lagen in het lichaam.

Yin yoga is gericht op het beweeglijker en actiever maken van het bindweefsel en biedt je de gelegenheid om tot jezelf te komen. De ruimte is heerlijk warm, ongeveer 32°C. Dit maakt dat je makkelijker “smelt” en je zelf-herstellend vermogen activeert. Door langere tijd in yin houdingen te (ver)blijven, kan deze vorm van yoga-beoefening een meditatief en rustgevend effect hebben.

Yin Yoga heeft alles te maken met mindfulness. Het zijn in het moment in je lichaam, de ruimte en je gevoel. Door uit het doen en het denken te gaan, ontstaat er ruimte om te luisteren naar wat er in jou leeft. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van thema’s die dit naar binnen gaan een richting geven.

Yin Yoga geeft ruimte, in de ruimste zin van het woord. Meer over yin yoga.

Nieuwe warme yin lessen op zondag in februari, maart en april