03/09/2018

Start 3×3 Challenge op 1 oktober

Start 3×3 yoga challenge op 1 oktober

De zomer, die deze keer wel erg lang en warm was, heeft misschien geleid tot verminderde aanwezigheid, energieverlies en een paar pondjes extra. Geen zorgen, de donkere dagen komen er aan en wij zijn er om je alertheid, energie- en fitness niveau weer op peil te brengen. Wil jij ook in de winter sprankelen en je fit voelen?  Oefen dan samen in een challenge.

Op 1 oktober starten we weer de 3×3 challenge: Je oefent 3 maanden lang 3 keer per week. Ideaal voor als je (weer) wil beginnen en regelmaat in je yoga praktijk wil brengen. Je mag er ook een 4×3 challenge van maken. Dan oefen je elke week 4 keer.

Lees hier alle praktische informatie

Je kunt vanaf nu ook gebruik maken van Daniëlles kwaliteit als Psycholoog. Ze biedt reflectie om je te brengen tot meer levensvreugde. Wil je begeleiding tijdens je challenge in waar het jou om gaat? Wil je op een diepere laag werken met een thema in je leven? Neem dan contact op met Daniëlle, danielle@bikramyoganijmegen.nl, of direct in de studio.  We spreken dan 3 momenten af waar we max. 20 minuten reflecteren op je thema. Voor deze begeleiding geef je een vrijwillige donatie na afloop. Deze is voor het project voor weeskinderen in Nepal dat we bij ons 5 jarig jubileum ondersteunden.

Voor deze challenge bieden we de 3 maandenkaart aan voor €297 (anders €350). Je kan natuurlijk ook op je eigen (jaar)kaart oefenen. 5, 10 en 20 lessenkaarten kun je laten bevriezen voor deze periode.

In deze zin: kom op je mat, klaar en oefen! Wij wensen alle challengees veel plezier.

Start 3×3 Challenge op 1 oktober