19/03/2021

Start Slow Flow Vinyasa op zondag 28 maart

Beweeg mee met de energie van de lente

Op zondag 28 maart starten we Online met Slow Flow Vinyasa. De les is van 11.00 – 12.15 uur en wordt in het Engels gegeven door Ileana.

Slow Flow Vinyasa is een langzamere versie van vinyasa yoga, met een focus op langer vastgehouden houdingen, meditatieve beweging en bewuste focus op de ademhaling. Tijdens Slow Flow Vinyasa houd je houdingen enkele ademhalingen aan, waardoor je tijd hebt om alignment te vinden, verbinding te maken met de adem en kracht en balans op te bouwen.

Deze les is zeker geschikt voor “vinyasa beginners” aangezien in de lessen stap voor stap verschillende aspecten van vinyasa aan bod komen.

Introductie les Slow Flow

Voor de eerste Slow Flow Vinyasa zal Ileana beginnen met het onderwijzen van de basisprincipes van vinyasa flow. Contact maken met de ademhaling en het verbinden van de ademhaling met beweging zal de basis zijn van de les. We beginnen met het leren van de Ujjayi-ademhaling, oftewel zegevierende ademhaling. En we maken een start met het oefenen van de belangrijkste elementen van vinyasa, waaronder de zonnegroet en hoe je soepel (flow) van pose naar pose kunt overgaan.

Deze introductie is een complete les die de schouders, heupen en wervelkolom zal versterken en strekken. Je versterkt tevens je core hetgeen leidt tot een betere balans en verbinding met je centrum. Na de les voel je je geaard en gecentreerd en heb je een beter begrip van de basis van deze populaire yogastijl.

Daarna elke week 2 lessen online

Na deze introductie kun je twee keer per week deze yogavorm oefenen en je eigen maken: op zondagmorgen van 11-12:15 en vrijdagochtend van 7:30-8:45. Lees hier meer over Slow Flow Vinyasa.

Geef je op via alle lessen of via de Mindbody app. Je volgt de les met je lessenkaart of onbeperkte kaart.

Start Slow Flow Vinyasa op zondag 28 maart