03/09/2018

Uitbreiding Yin yoga lessen

Uitbreiding yin yoga lessen

Vanaf vrijdag 14 september bieden we een tweede yin yoga les op vrijdag om 11 uur. Vanaf dan zijn er weer 2 yin yoga lessen per week. Bij meer belangstelling volgt er een derde les, mogelijk weer op zondag.

De ruimte tijdens onze yinlessen is aangenaam warm, ongeveer 30 graden. Je kan oefenen in makkelijk zittende kleding, Speciale yoga kleding is niet nodig. De les wordt afwisselend gegeven door Daniëlle en Tara.

Laat je verrassen en inspireren door het thema van de les. Yin yoga is altijd meditatief van aard. Je aandacht gaat naar binnen. je De houdingen zijn gericht op schouders, borst, rug, bekken en/of benen, op energiecentra in het lichaam. Soms is er een meditatie aan het begin of aan het einde van de les. Lichamelijk levert yin yoga een flexibeler en gezonder lichaam. Na een yin les ben je bovendien weer meer in contact met jezelf en meer ontspannen.

Deelname kan via je lessenkaart of onbeperkte kaart. Ook met je introkaart kan je aan de les deelnemen. Aanmelden voor de les is (nog) niet nodig. Kom gewoon!

Lees hier meer over de achtergronden van yin yoga.

Uitbreiding Yin yoga lessen