22/03/2020

Vanaf 23 maart dagelijks een Zoom Bikram les, daarnaast ook Yin en Core

Vanochtend hadden we onze 1e Zoom les Bikram Yoga. Hier volgen een paar reacties:

“Ik ben erg enthousiast. De studio is voor mij toch echt meer dan alleen les krijgen, ook het gevoel van een beetje bij elkaar horen.” Jutta

“Ik vond het helemaal fijn. … Ik overweeg om vaker mee te doen want het kost toch minder tijd nu.” Tanja

Het was heel bijzonder vanmorgen. De les heeft me goed gedaan. Ook wonderlijk te merken hoe het lijf reageert zonder warmte.” Pascale

“Was fijn vanochtend. Om yoga te doen in verbinding met elkaar. Ik oefen zelf dagelijks, maar dan kort, een half uur. Juist fijn als ik ook een lange geleide les kan doen. Ik mis wel de warmte en intensiteit van een live les in de studio, maar ja, dat kan nu even niet. .. Zo kan ik in ieder geval blijven oefenen.” Saskia

Juist in deze tijd is het belangrijk om body, mind en spirit in goede conditie te houden, zodat je stevig staat, kan ontspannen en flexibel kan meebewegen.

We gaan ervoor om dagelijks minstens 1 Bikram les aanbieden, morgen (23-3) zijn het er zelfs 2. De ochtend-les wordt gegeven door Nic (in het Engels dus), de avond-les door mijzelf (in het Nederlands).
De yin gaat op waarschijnlijk dezelfde dagen plaatsvinden als in de studio.
Ook Core yoga komt op het rooster deze week. Als je dit nog niet gedaan hebt, doe een keer mee. Veel houdingen zijn bekend (uit de Bikram serie) en het is tegelijk een heel andere ervaring. De vaste groep Core yogi’s vindt het heerlijk.

Andere lestijden
De tijdens zijn iets anders dan je gewend bent. We hopen zo de lessen voor meer mensen toegankelijk te maken (mensen met kleine kinderen thuis, mensen die werken).
Door de ervaringen die we maken en de feedback die we krijgen passen we mogelijk het aanbod en de tijdstippen aan. Kijk naar het rooster in Mindbody op je notebook of telefoon (de app), daar staan alle lessen die al gepland zijn.

Tot ziens in een Zoom les!

Vanaf 23 maart dagelijks een Zoom Bikram les, daarnaast ook Yin en Core