04/12/2020

13 december: Warme Yin XL Chakra Cleanse

Op zondag 13 december van 15:00-17:00 uur geeft Inge een extra lange Warme Yin les met het thema: Chakra Cleanse. Deze Yin XL is gericht op naar binnen keren, je energiesysteem in balans brengen en je levensenergie laten stromen.

Er stroomt altijd energie in en door ons lichaam, dat is ons energielichaam. Hier liggen chakra’s: energiewielen of draaikolken van energie. De 7 hoofdchakra’s liggen op de middenlijn langs de wervelkolom.

Elk chakra heeft een eigen werkingsgebied: energetisch, fysiek, mentaal èn emotioneel. Ook is Ieder chakra gelinkt aan bepaalde onderdelen en thema’s in je leven. Samen zorgen ze voor balans in jouw energetische systeem. Ontstaat er disbalans rond een of meer chakra’s, dan wordt de doorstroming van energie beperkt of geblokkeerd, dit heeft ook fysieke, mentale en emotionele effecten.

In de Yin yoga Chakra Cleanse stimuleren we de 7 hoofdchakra’s met bijpassende yin houdingen en affirmaties. De serie yin houdingen is zorgvuldig uitgekozen om alle chakra’s langs te gaan en energie en je bewustzijn daar naartoe te brengen. De affirmaties helpen je om je te verbinden met de thema’s van het betreffende chakra.

We zullen de les eindigen met een Yoga Nidra. Een vorm van yoga die je brengt naar een staat tussen waken en slapen. Liggend in savasana met je ogen gesloten, maak je een innerlijke reis langs de hoofdchakra’s. Terwijl je ligt en luistert ben je je volledig bewust van wat zich aandient, zoals beelden, gevoelens en sensaties die opkomen. Je systeem ontdoet zich van diepgewortelde indrukken en je ruimt als het ware op. Na de sessie voel je je uitgerust en verfrist.

Kosten: een les van je reguliere kaart (of onbeperkte kaart) + €12,50

Geef je vanaf nu op via de website ‘alle lessen’ of via de mindbody app. Ook via de website van Mindbody kun je voor de les reserveren. Je ontvangt een betaalverzoek voor de extra kosten. Je kan deze ook uiterlijk vrijdag 11 december in de studio voldoen.

 

 

13 december: Warme Yin XL Chakra Cleanse