05/10/2019

Yoga brengt je in beweging, een leervraag geeft je richting

Yoga brengt je in beweging, een leervraag geeft je richting

Door het werk in de hot room word je niet alleen gezonder en fitter, je komt ook innerlijk in beweging. Je levensenergie gaat meer stromen. Je bewustzijn wordt groter. Dit kan leiden turbulentie, verwarring, schuring.

Wil je persoonlijke ondersteuning bij het laten groeien van wat waar en echt is voor jou? Een steuntje in de rug bij het gaan van je eigen pad?

Ga met mij aan de slag met een leervraag
Een leervraag geeft je helderheid over wat jij op dit moment wil leren. Je tilt jezelf op een hoger niveau en geeft jezelf richting. De uitkomsten zijn verrassend en altijd echt, omdat het helemaal uit jezelf komt.

Yoga maakt het lichaam gezond en brengt de geest tot rust
Dit werken met de geest ondersteun je natuurlijk door te werken met je lichaam. Dat wil zeggen, je neemt minimaal 2 yoga lessen per week.

Investering
Een leervraag traject duurt minimaal 3 maanden en bestaat uit 3 – 5 gesprekken van 30 – 45 minuten.  De kosten zijn € 30 voor een gesprek van 30 minuten en € 45 euro voor een gesprek van 45 minuten. Een bijdrage op donatie basis is mogelijk als je inkomen beperkt is.

Spreek mij aan in de studio of stuur mij een e-mail als je hier belangstelling voor hebt. We vinden samen de opzet die het best bij jou past.

Namaste

Daniëlle

Yoga brengt je in beweging, een leervraag geeft je richting