24/08/2020

Yogapathy® start weer: rustige yoga in een heerlijk warme ruimte

Vanaf maandag 31 augustus tot en met 12 oktober geeft Daniëlle weer een serie toegankelijke yoga lessen in de heerlijk warme ruimte. Deze keer zijn de lessen van 11.30 – 13.00 uur. Na de herfstvakantie is er een nieuwe serie lessen van 26 oktober tot en met 14 december.

Yogapathy® is een serie milde yogaoefeningen met een niet te onderschatte werking op lichaam en geest. De les is geschikt voor iedereen, ook als je wat ouder bent, lichamelijke beperkingen hebt of wanneer de actieve vormen van Hot yoga tijdelijk te intensief zoor je zijn. De meeste oefeningen zijn zittend of liggend.

Yogapathy® draagt bij aan een verhoogd lichaamsbewustzijn en een beter begrip van de yogahoudingen uit de Bikram en Core lessen. De les is rustig en wordt langzaam opgebouwd. Na het wakker maken en mobiliseren van alle gewrichten, gaan we verder met oefeningen voor de organen. Lever, nieren, alvleesklier, milt, maag en de darmen gaan beter werken en dragen bij aan een goede spijsvertering en een verbeterd immuunsysteem. Het hormonale systeem komt meer in balans. Oefeningen voor de rug werkend versterkend en helpen energieblokkades op te heffen. Het laatste deel van de les is gericht op meditatie en ontspanning.  Na de les zul je ontspannen en tevreden de studio weer verlaten.

Ook nieuwe leerlingen zijn welkom. Meld je aan voor Yogapathy® door een e-mail te sturen naar info@hotyogahouse.nl en registreer je alvast via www.hotyogahouse.nl. De lessen op 31 augustus en 6 september kun je uitproberen met een intro kaart voor €20, deze is 2 weken geldig. Daarna kun je verder oefenen met een 5 of 10 lessenkaart. Alle kaarten kun je kopen via de webshop en betalen met iDEAL. Ook via de Meedoenregeling kun je de lessen betalen.

Oefen je zelf al bij ons en ken je iemand die je onze therapeutische yoga gunt, maar voor wie een actieve les (nog) niet mogelijk is? Verras hem of haar met een Intro voor Yogapathy® en Yin yoga. Doe zelf ook mee als tegenhanger voor je actieve yoga practice.

Je kunt niet te veel yoga doen. Hoe vaker je oefent, hoe meer effect! Je lichaam verandert, je wordt meer ontspannen en je komt meer in contact met je echte zelf. Daar gaat het toch om in je leven?!

Yogapathy® start weer: rustige yoga in een heerlijk warme ruimte