05/03/2021

Online Lente Yin XL met Inge op zondag 21 maart van 19.30 – 21.00 uur

Op zondag 21 maart geeft Inge een Mindful Yin XL Flow Les: Start de lente met energie!

De rustende aspecten van de winter trekken zich terug uit de natuur én dus ook uit jou. De kracht van de lente wordt voelbaar en zichtbaar. Zoals de natuur nu de periode ingaat van vernieuwing, groei en expansie, zo gebeurt dat ook met de energie in jou.

Deze Mindful Yin Flow les ruimt oude energie op zodat er ruimte ontstaat voor vernieuwing. De houdingen zijn gericht op ontgiften en opschonen. Je spijsvertering gaat daardoor beter werken, je immuunsysteem krijgt een boost en je levensenergie kan krachtiger gaan stromen.

De les begint met ademhalingsoefeningen en een zachte en mindful warming-up. Deze gaan over in een rustige flow waarin yin yoga houdingen worden afgewisseld met meer actieve yogahoudingen. Je wordt meegenomen in mindful bewegen en momenten van verdieping en verstilling. De les eindigt met een diepe ontspanning.

Deze les geeft je de kans om helemaal te zakken in het huidige moment, om te voelen dat je leeft en je bewust te worden van de bruisende voorjaarsenergie. Dit is hét seizoen om de figuurlijke zaadjes te planten voor de komende periode. Om vooruit te blikken, koers te bepalen en in beweging te komen.

Je maakt ruimte voor inspiratie: Wat wil jij zaaien voor de komende periode?

Start de lenteperiode met energie en in diep contact met jezelf.

Let op!! De Yin les op zondag begint vanaf 14 maart om 19.30 uur. Meld je aan via “alle lessen” of via de Mindbody app. Je volgt de les met je lessenkaart of onbeperkte kaart. Er zijn geen extra kosten.

Online Lente Yin XL met Inge op zondag 21 maart van 19.30 – 21.00 uur