Yoga Docenten

Alle docenten bij Hot Yoga House hebben een intensieve opleiding gevolgd van minimaal 500 uur om de Bikram en de Core (flow) series effectief en veilig te kunnen onderrichten. Na de opleiding blijven we leren in vervolg opleidingen en van elkaar.

Ook de Yin yoga docenten hebben een stevige basis, zodat je mindful en effectief yin yoga kan ervaren en laten doorwerken.  Na de les kun je altijd vragen stellen. Wij praten graag over yoga en doen er alles aan om jou te helpen op je yoga pad!

Vacatures

Wij willen verder uitbreiden met de Core, Core flow en Yin yoga lessen. Ben je Hot yoga docent en wil je in onze studio les geven? Stuur een e-mail met je motivatie plus een CV met je opleiding en ervaring. (info@bikramyoganijmegen.nl). Daniëlle neemt contact met je op.

Oefen je bij ons en wil je je verder verdiepen in Bikram, Core of Yin yoga? Wil je misschien in de toekomst zelf lesgeven? Er zijn verschillende trainingen en opleidingen die een goede basis leggen. Neem contact op met Daniëlle voor een gesprek hierover (info@bikramyoganijmegen.nl).

Daniëlle Mainzer

Mijn eerste yogales volgde ik toen ik 16 was. Ik vond het een beetje vreemd maar het deed mij erg goed: ademen, de aandacht richten op mijn lichaam. Mijn “ik” kreeg meer ruimte en ik ging steviger staan, nam zelf beslissingen i.p.v. mee te drijven met de stroom. Meer>

Nic Millins

I was first introduced to yoga in 2003 to rehabilitate a serious spinal injury after a paragliding accident. I practiced my first Bikram yoga class in September 2009 Meer>

Cecilia Arditto

I am practicing Bikram yoga since 2007. Every time life is presenting a new challenge I think: how lucky I am to have this yoga. Meer>

Tara Kirchner

In 2012 ben ik begonnen met zenmeditatie. Met een burn-out op de loer was mijn doel om meer energie te genereren zodat ik er met gerichte aandacht voor mijn opgroeiende kinderen kon zijn. Door de ontdekking in 2015 dat het lesgeven mij in het bloed zit, dat dit mijn lichaam ontspant en energie geeft, heeft mijn leven een nieuwe wending gekregen. Meer>

Sam (Samsudin) Lubis

I come from an Indonesian family with a strong background of complementary medicine practices - my father and grandfather were both practitioners. This, I believe influenced my approach to physical and mental health and wellbeing. Meer>

Iris Trienekens

Na twee studies afgerond te hebben in Amsterdam en Utrecht op het gebied van psychologie en lesgeven kwam ik door yoga beoefening erachter hoe lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn. Yoga bleek voor mij helend en therapeutisch te werken nadat ik in 2010 door RSI en burn-out klachten niet langer achter een computer kon werken. Meer>