Yoga Docenten

Alle docenten bij Hot Yoga House hebben een intensieve opleiding gevolgd van minimaal 500 uur om de Bikram en de Core (flow) series effectief en veilig te kunnen onderrichten. Na de opleiding blijven we leren in vervolg opleidingen en van elkaar.

Ook de Yin yoga docenten hebben een stevige basis, zodat je mindful en effectief yin yoga kan ervaren en laten doorwerken.  Na de les kun je altijd vragen stellen. Wij praten graag over yoga en doen er alles aan om jou te helpen op je yoga pad!

We hebben ons yin team uitgebreid met Inge Smeets (NL) en Ileana Tauscher (US). Zij geven de yin lessen op vrijdag en vanaf october ook op zondag. 

Vacatures

Wij willen verder uitbreiden met de Core, Core flow en Yogapathy® lessen. Ben je Hot yoga docent en wil je in onze studio les geven? Stuur een e-mail met je motivatie plus een CV met je opleiding en ervaring. (info@hotyogahouse.nl). Daniëlle neemt contact met je op.

Daniëlle Mainzer

Mijn eerste yogales volgde ik toen ik 16 was. Ik vond het een beetje vreemd maar het deed mij erg goed: ademen, de aandacht richten op mijn lichaam. Mijn “ik” kreeg meer ruimte en ik ging steviger staan, nam zelf beslissingen i.p.v. mee te drijven met de stroom. Meer>

Nic Millins

I was first introduced to yoga in 2003 to rehabilitate a serious spinal injury after a paragliding accident. I practiced my first Bikram yoga class in September 2009 Meer>

Iris Trienekens

Na twee studies afgerond te hebben in Amsterdam en Utrecht op het gebied van psychologie en lesgeven kwam ik door yoga beoefening erachter hoe lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn. Yoga bleek voor mij helend en therapeutisch te werken nadat ik in 2010 door RSI en burn-out klachten niet langer achter een computer kon werken. Meer>

Sam (Samsudin) Lubis

I come from an Indonesian family with a strong background of complementary medicine practices - my father and grandfather were both practitioners. This, I believe influenced my approach to physical and mental health and wellbeing. Meer>

Cecilia Arditto

I am practicing Bikram yoga since 2007. Every time life is presenting a new challenge I think: how lucky I am to have this yoga. Meer>

Inge Smeets

In 2010 volgde ik mijn eerste yogales ooit. Er ging een wereld voor me open. Ik wilde graag blijven ervaren, onderzoeken en leren op het yoga pad - als beoefenaar en sinds 2018 ook als yogadocent. meer>

Ileana Tauscher

I began practicing yoga more than ten years ago as a high schooler. Originally drawn to vinyasa and power yoga, my approach to yoga has changed significantly. Meer>