Hot Yoga House weer open. Welkom terug!

De lessen in onze mooie, warme yoga studio zijn weer begonnen. Join in! Meld je aan via de knop “alle lessen”of via de mindbody app of website.

Wil je nog niet in de studio oefenen? Je kan deze lessen ook online nemen! Meld je dan aan voor de virtuele yoga lessen via “alle lessen” of de mindbody app.

Kijk hier hoe wij in de studio een veilige omgeving creëren en hoe jij daaraan kan bijdragen.

23 juni 2020 (tekst voor afmeldregels aangepast op 10 juli 2020)

Over een week openen we onze deuren weer

1 juli komt nu snel dichterbij. De NOS maakte gisteren bekend, vooruitlopend op de persconferentie van woensdag 24 juni, dat yogascholen, sportcentra en sauna’s vanaf volgende week woensdag de deuren weer mogen openen. Daarbij wordt extra aandacht voor de ventilatie gevraagd.

Verwarming en ventilatie

Het verwarmingssysteem is nu zo ingesteld dat er geen lucht gerecirculeerd wordt. Alle lucht die afgevoerd wordt gaat het gebouw uit, 100% verse lucht komt de yoga ruimte in. Door de voortdurende luchtstroom wordt elke 7 minuten alle lucht in de ruimte ververst. Dat is alsof je in de buitenlucht oefent.

Live lessen en virtuele lessen

Vanaf woensdagmiddag 24 juni kun je je aanmelden voor de eerste les in de studio op 1 juli. Regel voor die tijd je online toegang tot de lessen zodat je via de website of de mindbody app kan boeken. Kijk hier hoe je dat moet doen. Graag los ik evt. problemen met de online toegang op. Daarvoor kun je een e-mail sturen naar info@hotyogahouse.nl.

Alle lessen zijn ook online te volgen. In het lessenschema zie je deze lessen aangegeven als Virtual Class. Kun of wil je niet naar de studio komen? Door op deze manier lessen te nemen kun je je practice onderhouden en deel blijven van onze yoga community.

Over het online boeken

 • Je kan maximaal 7 dagen van tevoren online voor de lessen boeken. Gebruik hiervoor de website, de link staat op elke pagina rechtsboven (alle lessen/all classes) of de mindbody app. Je kan niet via e-mail reserveren.
 • Reserveer je plek in de yogales alleen aan als je gezond bent en geen verkoudheidsklachten hebt. Je kan niet zonder reservering naar de studio komen.
 • Heb je lichte tekenen van een luchtwegeninfectie of verkoudheid, de neiging te hoesten, of voel je je anderszins verkouden, blijf dan alsjeblieft thuis voor je eigen gezondheid en die van je medeyogi’s. Volg de les online! Ook dat versterkt je immuunsysteem. Nieuwe, ongemakkelijke dingen doen, afwijken van je gewoonten, is leerzaam en verrijkend. Haast overbodig om dit te zeggen want dat heb je vast ervaren de afgelopen maanden!
 • Je kan op de website en in de app zien hoeveel plaatsen er vrij zijn in de les en of een les volgeboekt is
 • Na elke boeking ontvang je een bevestiging per e-mail met uitgebreide instructies. Krijg je deze e-mail niet, check dan in je Mindbody account of je wel toestaat dat we je herinneringen sturen. Zorg dat in je account bij “contact” minstens de bovenste 2 blokjes aangevinkt staan. Klopt dit allemaal, check dan je SPAM folder en maak van info@hotyogahouse.nl een veilige afzender.

Aanmelden en afmelden

Vanwege het beperkte aantal plaatsen in de yoga ruimte is er een duidelijke aanmeld- en afmeldprocedure. Het klinkt misschien onvriendelijk, zo is het niet bedoeld. De duidelijke regels dwingen je (ja inderdaad) tot zorgvuldigheid bij aan- en afmelden, het maakt deel uit van de yoga etiquette. Zo kunnen we allemaal samen zo goed mogelijk gebruik maken van de ruimte die er is.

 • Reserveer de les alleen als echt weet dat je deze kan en wil volgen. Ontstaan er op bepaalde lesuren wachtlijsten dan breid ik z.s.m. het aantal lessen uit.
 • Meld je om te beginnen niet voor meer dan 1 les per dag aan. Als er kort voor de 2e les nog ruimte is, kun je alsnog meedoen.
 • Afmelden via de website of de app kan kosteloos (met restitutie van de les op je kaart) tot maximaal 2 uur voor de start van de les.
 • Afmelden via e-mail of telefonisch is niet mogelijk.
 • Afmeldingen korter dan 2 uur voor de les, gelden als een “late cancellation”.
 • Bij een late cancellation gaat er een les van je kaart af.
 • Ook voor de yogi’s met een onbeperkte kaart (maandabonnement, maandkaart of jaarkaart) gelden deze regels. Indien je je niet afmeldt voor de les, wordt een bedrag van € 13 in rekening gebracht (de prijs van een les op een 10 lessen kaart.)
 • Zijn er meer aanmeldingen dan plekken in de zaal, dan word je na aanmelding automatisch op een wachtlijst geplaatst. Als er afmeldingen zijn krijg je een automatisch e-mail bericht dat je aan de les kan deelnemen. Het loont zich om ook als je nog op de wachtlijst staat naar de studio te komen, vaak komt er toch nog een plekje vrij en kun je meedoen.
 • Is de les vol en kies je voor de virtuele versie van de les, haal jezelf dan van de wachtlijst af om ruimte te maken voor een mede yogi.