Vind de kracht en de rust in jezelf met Hot Yoga!

Ben je nieuw in onze studio? En woon je in Nijmegen of omgeving? We bieden tijdelijk een korte intro i.v.m. het beperkte aantal plekken in de yogaruimte door de Coronaregels.

Probeer 2 lessen uit voor €20

De korte intro is 8 dagen geldig. Is er tijdens je intro (buiten je twee gereserveerde lessen) nog voldoende plek in andere lessen, dan kun je gratis aanschuiven. Check de beschikbaarheid van een gratis extra les kort voor de les via het lesrooster: alle lessen of via de app en kom dan gewoon naar de studio. Reserveren van de gratis lessen is niet mogelijk.

Online beginnen met yoga bij Hot Yoga House?

Ook in onze virtuele yogaruimte ben je welkom om een begin te maken met onze effectieve, heilzame en veilige yogaseries. Alle lessen worden live gegeven via Zoom. De docent geeft je passende en precieze aanwijzingen zodat je veilig kan oefenen. Je zal je meteen beter voelen. Door vaker te oefenen, als het kan dagelijks, ga je de yogaseries beter begrijpen en de positieve effecten van regelmatig oefenen ervaren: je wordt sterker en flexibeler, meer ontspannen en energiek, blessures helen, je ervaart minder pijn, stijfheid, ongemak.

De online intro is 14 dagen geldig en kost €20.

Na het reserveren van de les ontvang je een e-mail met de deelname link. Het is dus belangrijk dat je bij het registreren de vakjes voor het ontvangen van e-mails en notificaties aangevinkt laat!

Hoe beginnen?

 • Meld je online aan door jezelf hier te registreren. Laat de vakjes voor het ontvangen van e-mails en notificaties aangevinkt, anders ontvang je geen bevestigingse-mail en noodzakelijke berichten!
 • Schaf online je introkaart aan, dan kun je je eerste les reserveren. De kaart gaan pas in als je je eerste les neemt.
 • Alle reserveringen doe je online via www.hotyogahouse.nl/alle-lessen
 • Kom de eerste keer 15 minuten voordat de les begint
 • Heb je nog geen yoga mat? Als extra service, kun je deze gratis lenen tijdens je eerste 2 lessen. Koop er daarna een in de studio.
 • Is er tijdens je intro (buiten je twee gereserveerde lessen) nog voldoende plek in andere lessen, dan kun je gratis aanschuiven.

Een introkaart kopen kan op 2 manieren

Via Mindbody betaal je met Credit card: 2 lessen voor € 20,-
Via Mindbody (ons boekingssysteem) komt je gekochte kaart direct op je account te staan en kun je je eerste les reserveren.

Via onze webshop betaal je met iDEAL: 2 lessen voor € 20,-
Je aankoop wordt binnen 1 – 24 uur verwerkt en verschijnt dan op je Mindbody account. Vervolgens kun je je eerste les reserveren.

En verder?

 • We zijn een kleinschalige en persoonlijke studio
 • We nemen de tijd voor jou en je practice
 • Yoga werkt het beste als je het vaak doet en blijft doen (3x per week of meer)
 • Laat ons altijd weten als je beperkingen hebt, we kunnen de houdingen aanpassen aan je mogelijkheden
 • Onze docenten hebben een gedegen opleiding gehad, van minimaal 500 uur

Hoe onze yoga lessen je leven kunnen veranderen

Lees de Yogi Stories van onze leerlingen

Hoe bereid je je voor op de les?

Lees hier een paar tips

>> Bekijk alle lestijden