Zondag 21 maart: Online lente yin XL flow

Online Lente Yin XL met Inge op zondag 21 maart van 19.30 – 21.00 uur

Teken de petitie: haal yoga uit de lockdown

Yogadocenten, -scholen en -beoefenaars willen dat live yogalessen uit de lockdown komen. “Wij geloven in de kracht van yoga en willen onze bijdrage leveren aan de veerkracht en gezondheid van alle mensen”, aldus de initiatiefnemers van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Terwijl we bezig zijn meer online aanbod te ontwikkelen zodat jij op jouw momenten iets goeds kan doen voor jezelf, willen we je natuurlijk het liefst live in de studio ontmoeten en onze warme lessen geven.

Als je denkt dat wij veilig onze lessen aan kunnen bieden en da jij je daardoor beter gaat voelen. Dat je gezonder, sterker en veerkrachtiger wordt, teken dan de petitie.

https://petities.nl/petitions/haal-yoga-uit-de-lockdown

“Alleen online” is verlengd t/m 2 maart 2021

(aangepast op 12 februari 2021)

Houd moed en kies voor een pro actieve houding. Begin (weer) met oefenen of blijf meedoen! Waarom wachten tot de studio weer open gaat? Van wachten ga je je niet beter voelen, van onze yoga lessen wel. Door je gezondheid actief ter hand te nemen kies je voor jouw gezondheid, lichamelijk en mentaal.

Door nu lokaal online lessen te nemen kun je straks weer terecht in onze warme studio. Activeer je oude kaart met een “verlenging” of koop een nieuwe, direct via “alle lessen”of via de webshop waar je kan betalen met iDEAL.

LET OP: Zolang de studio gesloten is, is er geen beperking aan de geldigheid van je verlenging of nieuwe kaart. Kun je geen lessen meer boeken terwijl je nog lessen over hebt, stuur een mailtje naar info@almahotyoga.nl, dan verleng ik de geldigheid van je lessenkaart of verlenging.

Wij zijn er voor je!

Veel liefs van je Hot Yoga House team

Lees hier  hoe het online reserveren en lessenkaarten aanschaffen in zijn werk gaat.

Wij zijn t/m 19 januari 2021 weer uitsluitend online te bezoeken! Doe mee!

Zeg niet nee, totdat je het geprobeerd hebt! En geef jezelf een tweede kans als de eerste tegenvalt. Stap er elke keer met een “open mind” in. Want uiteindelijk is het de manier waarop je ernaar kijkt en het beoordeelt of het “iets voor jou is”.

Yoga houd je gezond, gefocust, ontspannen, verbonden, ook de virtuele versie.

Alle online lessen vind je op “alle lessen”. Deze “lockdown fase” bieden we meer lessen dan de vorige keer: Bikram, Yin, Core en Yogapathy.

Lees hier  hoe het online reserveren en lessenkaarten aanschaffen in zijn werk gaat.

En lees hier hoe je je kan voorbereiden op een virtuele les.

13 december warme Yin XL: Chakra Cleanse

13 december: Warme Yin XL Chakra Cleanse

Vanaf 19 november zijn we weer open!

Naast de warme lessen in de studio (op 1.5 afstand van elkaar in de yogaruimte èn daarbuiten) blijven we ook de Virtuele lessen aanbieden. Je oefent bij ons veilig en in een positieve, opbouwende sfeer. Ook als je net begint zal je snel beter gaan voelen: gezonder, gelukkiger, meer ontspannen, meer verbonden. Meld je aan via alle lessen of via de mindbody app of website.

Over het Yogaweekend van 20 – 22 november

Vanwege de maatregelen betreffende reizen kan Sabine niet naar Nederland reizen. Het yoga weekend wordt uitgesteld en z.s.m. weer georganiseerd.

Lees de laatste blog

Van yoga word je meer mens .. en dat schuurt soms

Wat betreft het Corona-virus

Blijf gezond en zorg mede voor de gezondheid van je mede yogi’s door:

  • Je handen goed te wassen met water en zeep voor en na de les
    Als je moet niezen of hoesten, doe dat dan in je elleboog of oksel
  • Goed voor jezelf te zorgen. Je verhoogt je weerstand door o.a. yoga te oefenen, tijd buiten door te brengen (bijv. wandelen) gezond te eten en genoeg te slapen
  • Ontspannen en blij te blijven. Door angstig en gestresst te worden verzwak je je immuunsysteem

Verder volgen wij de richtlijnen van de overheid (het RIVM)

  • Wanneer je last hebt van hoesten, onaangenaam of niet lekker voelen of wanneer je koorts hebt, vragen wij je vriendelijk doch dringend thuis te blijven
  • Als je deze klachten hebt, neem telefonisch contact op met je huisarts of met de GGD​​

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

 

 

Versterk jezelf met een leervraag!

Door het werk in de hot room word je niet alleen gezonder en fitter, je komt ook dichter bij jezelf en gaat innerlijk “werken” en groeien.

Wil je persoonlijke ondersteuning bij het laten groeien van wat waar en echt is voor jou?  Formuleer met mij een leervraag.

Stuur een e-mail als je hier belangstelling voor hebt.

Warme groeten, Daniëlle