Hot Yoga House is onze nieuwe naam

De afgelopen jaren is onze studio gegroeid naar een yogaschool waar je nog meer heilzame yoga kan oefenen dan de bikram serie. Behalve de krachtige en werkzame bikram serie, die sterk maakt èn flexibel, waarin je herstelt en ontspant, bieden we ook Yin en Core yoga. De meditatieve Yin Yoga is gericht op het bindweefsel en de meridianen, bedoeld om blokkades op te lossen en energie te laten stromen. Core (flow) yoga is een versterkende serie die je leert vanuit jouw centrum te bewegen. Inmiddels is er ook Yogapathy® waar je lichaam en geest mild stimuleert met een niet te onderschatten werking.

Het werd de hoogste tijd voor een nieuwe naam waarmee we verder kunnen groeien en een yogaschool kunnen zijn voor iedereen die therapeutische Hot Yoga wil beoefenen, werkzaam en passend bij ieders behoeften en mogelijkheden. Daarom heten we nu Hot Yoga House.

Of je nu vooral fit wil worden en blijven, herstellen en ontspannen, iets voor je gezondheid wil doen, meer kalmte en bewustzijn in je leven brengen en/of innerlijk wil bewegen en groeien, kom bij ons oefenen. Er is heel veel mogelijk hier!

Nieuwe lessen Yogapathy® gepland op dinsdag van 13.00 – 14.30 uur

Iedereen kan naar deze les komen, ook als je nog onbekend bent met Yogapathy® of nog niet eerder onze studio bezocht hebt. De milde maar zeer werkzame oefeningen zijn toegankelijk voor iedereen. De oefeningen zijn versterkend en openend. De heerlijk verwarmde yogaruimte (32°C) maakt het oefenen makkelijker en werkzamer.

Ook na de carnavalsvakantie krijgen deze milde Healing Hatha lessen een vervolg op de dinsdagmiddag. De nieuw geplande lessen zijn op 3, 10, 17, 24 en 31 maart. Mogelijk gaan we na de Pasen door.

Yogapathy® bestaat uit rustige en makkelijk toegankelijke therapeutische lichaams- en ademhalingsoefeningen. Deze worden overwegend zittend of liggend uitgevoerd. Voor iedereen die in de aangenaam warme yogaruimte  iets goeds voor zichzelf wil doen. Ook bij lichamelijke beperkingen of tijdens de zwangerschap mogelijk. Een mooie gelegenheid om helende hatha yoga te ervaren. Je kunt deze les ook oefenen ter voorbereiding van een bikram les.

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Doe een keer of vaker mee op je lessenkaart of onbeperkte kaart. Kom je voor het eerst naar onze studio, meld je dan aan via de e-mail: info@hotyogahouse.nl.  Lees meer over de achtergronden van deze serie

Warm Yin op zondag

Om de week is er Warm Yin van 16.00 – 17.30 uur. We hebben lessen gepland t/m april 2020.  Meer>

Tip: Check altijd even de app of de Mindbody website omdat er niet wekelijks les is en de weken soms verspringen i.v.m. vakantie en feestdagen.

Hot Core Flow

Op maandagavond kun je Hot Core Flow oefenen. De les is van 20.00 – 21.30 uur.

Hot Core Flow is Hot Hatha yoga met flow. Een kalme en krachtige les waarin je leert te bewegen vanuit je eigen centrum. Versterkend, ruimte gevend en leidend tot een kalme gefocuste stilte. De ruimte is ongeveer 37- 39°C, een iets lagere temperatuur dan bij de bikram serie, waarbij je zeker ook zult zweten.

Het is een therapeutische en versterkende serie gebaseerd op de 84 klassieke houdingen vanuit de Ghosh lineage. Ademen, bewegen, concentreren, in contact zijn. Hot Core Flow is bewegen vanuit je centrum.

Of je nu net begonnen bent, of al langer (Hot) yoga oefent, probeer deze les uit en geef je yogabeoefening een nieuwe impuls!

 

Versterk jezelf met een leervraag!

Door het werk in de hot room word je niet alleen gezonder en fitter, je komt ook dichter bij jezelf en gaat innerlijk “werken” en groeien.

Wil je persoonlijke ondersteuning bij het laten groeien van wat waar en echt is voor jou?  Formuleer met mij een leervraag.

Stuur een e-mail als je hier belangstelling voor hebt.

Warme groeten, Daniëlle