Aanmelden voor de live lessen en virtuele lessen

Wil je (weer) lessen nemen in de studio of online meedoen?  Regel je online toegang tot je Mindbody account (ons boekingssysteem) zodat je via de website of de mindbody app kan boeken. Kijk hier hoe je dat moet doen. Graag los ik evt. problemen met de online toegang op. Daarvoor kun je een e-mail sturen naar info@hotyogahouse.nl.

Alle lessen zijn online (virtueel) te volgen. In het lessenschema zie je deze lessen aangegeven als Virtual Class. Kun of wil je niet naar de studio komen? Door op deze manier lessen te nemen kun je je practice onderhouden en deel blijven van onze yoga community.

Als je tijdelijk niet naar de studio kan komen (wegens verkoudheidsklachten bijvoorbeeld), doe dan  online mee. Ook dat versterkt je immuunsysteem en bied je alle andere voordelen van het oefenen. Online oefenen vraagt meer discipline, je ontdekt andere aspecten van jezelf, maar ook kunnen de houdingen anders voelen en leer je iets nieuws. Daag jezelf uit, probeer het!

Over het online boeken

 • Je kan maximaal 7 dagen van tevoren online voor de lessen boeken.
 • Gebruik hiervoor de website: alle lessen of de mindbody app. Je kan niet via e-mail reserveren.
 • Reserveer je plek in de yogales alleen als je gezond bent en geen verkoudheidsklachten hebt. Lukt het reserveren niet terwijl je wel toegang hebt tot je account, stuur dan een e-mail naar info@hotyogahouse.nl en kom 15 min voor de start van de les naar de studio.
 • Heb je lichte tekenen van een luchtwegeninfectie of verkoudheid, de neiging te hoesten, of voel je je anderszins verkouden, blijf dan alsjeblieft thuis voor je eigen gezondheid en die van je medeyogi’s. Volg de les online!
 • Je kan op het lessenschema op de website zien hoeveel plaatsen er vrij zijn in de les en of een les volgeboekt is. Je kan eventueel uitwijken naar een ander tijdstip. Als alle lessen vol raken en er wachtlijsten ontstaan plan ik z.s.m. nieuwe lessen erbij.
 • Na elke boeking ontvang je een bevestiging per e-mail met instructies. Lees deze alsjeblieft door.  Krijg je deze e-mail niet, check dan in je Mindbody account of je wel toestaat dat we je herinneringen sturen. Zorg dat in je account bij “contact” minstens de bovenste 2 blokjes aangevinkt staan. Klopt dit allemaal, check dan je SPAM folder en maak van info@hotyogahouse.nl een veilige afzender.
 • Een dag voor de les ontvang je een herinnering. Als je de les niet kan volgen, meld je dan zo vroeg mogelijk af om plaats te maken voor een mede-yogi.

Afmelden voor de les

Vanwege het beperkte aantal plaatsen in de yoga ruimte wil ik je vragen je op tijd (minimaal 2 uur voor de start van de les) af te melden als je de les toch niet kan volgen. Zorgvuldigheid bij aan- en afmelden maakt deel uit van de yoga etiquette. Zo kunnen we allemaal samen zo goed mogelijk gebruik maken van de ruimte die er is.

 • Afmelden via de website of de app kan kosteloos (met restitutie van de les op je kaart) tot maximaal 2 uur voor de start van de les.
 • Afmelden via e-mail of telefonisch is niet mogelijk.
 • Afmeldingen korter dan 2 uur voor de les, gelden als een “late cancellation”.
 • Is er nog ruimte in de yogales dan gebeurt er bij een “late cancellation” nog niets. Zijn alle plekken bezet en kon daardoor mogelijk iemand anders niet oefenen, dan gaat er helaas een les van je kaart af.
 • Ook voor de yogi’s met een onbeperkte kaart (intro kaart, maandabonnement, maandkaart of jaarkaart) geldt deze regel. Indien je je niet afmeldt voor de les en de les is vol, wordt een bedrag van € 13 in rekening gebracht op je account (de prijs van een les op een 10 lessenkaart.) Ik stel het op prijs als je dit bedrag afrekent bij je volgende bezoek aan de studio.

Is er een wachtlijst?

 • Zijn er meer aanmeldingen dan plekken in de hot room, dan word je na aanmelding op een wachtlijst geplaatst. Als er afmeldingen zijn krijg je een automatisch e-mail bericht dat je aan de les kan deelnemen. Check dus je e-mail 2 uur voor de start van de les of je inmiddels mee kan doen.
 • Is de les vol en kies je voor de virtuele versie van de les, haal jezelf dan meteen van de wachtlijst af om ruimte te maken voor een mede yogi.
 •  Het loont zich bovendien om ook als je nog op de wachtlijst staat naar de studio te komen, vaak komt er nog een plekje vrij en kun je wel meedoen.