Hulp bij het online lessen boeken

  1. Volg je al lessen in de studio of heb je eerder bij ons lessen gevolgd? Regel eerst de toegang tot je Mindbody account, ons boekingssysteem. Dat doe je door op de pagina  “alle lessen” een les te kiezen (BOOK) en het inlog menu te volgen. Meld je aan met het e-mail adres waarmee je bij ons bekend bent. Vraag vervolgens om een nieuw password.
    Ben je nieuw bij ons? Registreer eerst via de knop Registreren en volg dan stap 3.
  2. Als je lessenkaart of abonnement niet meer actief is door de tijdelijke sluiting: schaf een nieuwe kaart aan (zo steun je de studio!) of stuur een e-mail met het verzoek om je oude kaart/ abonnement weer te activeren. De oude lessen zetten we op je nieuwe kaart erbij.
  3. Een kaart kopen kan online op 2 manieren. Via de Mindbody website komt je gekochte kaart direct op je account te staan en kun je de les boeken. De betaling gaat via Credit card. Wil je met iDEAL betalen? Ga dan hier naar onze webshop. Je aankoop wordt binnen 1-24 uur verwerkt en verschijnt dan op je Mindbody account.
  4. Heb je inmiddels toegang tot je Mindbody account en wil je makkelijk via je telefoon de lessen boeken? Neem de Mindbody app en maak van Hot Yoga House je favoriet. Verifieer vervolgens je Mindbody account door in de app naar “profile” te gaan, op het wieltje rechtsboven te klikken, vervolgens “Resend Account Confirmation Email”. Deze e-mail van Mindbody open je en ten slotte klik je “Verify My Email”.

Lukt het je toch niet om online te boeken, stuur een e-mail naar info@almahotyoga.nl en kom 15 minuten voor de start van de les naar de studio. Dan helpen we je daar!

Lees ook onze huisregels voor online boeken en afmelden!