Welkom bij Hot Yoga House online

De studio opent weer op 1 juli, het online aanmelden voor alle lessen blijft.

Je kan niet zonder reservering naar de studio komen. Lees hieronder hoe je je kan aanmelden.

We oefenen ook buiten in het prachtige en ruime park Brakkenstein. Lees hier meer en geef je op via de website of de Mindbody app.

Ben je al bekend in de studio maar heb je nog geen toegang tot je Mindbody account?

Log dan EERST via onderstaande knop in bij Mindbody om een nieuw password aan te vragen. Log in met het e-mail adres waarmee je bij ons bekend bent.

Login via Mindbody

Als je inlogt via de Mindbody website of de app kun je je lessenkaart met Credit Card betalen. De webshop waarin je met iDEAL voor de lessen kan betalen is binnenkort klaar. Je aankoop wordt dan handmatig verwerkt in het Mindbody systeem. Reken daarvoor 2 dagen.

Ben je nieuw bij Hot Yoga House?

Als je nieuw bent bij Hot Yoga House, meld je dan de eerste keer aan via de link: “registreren” op de website rechtsboven. Je kan ook de Mindbody app downloaden en je via de app aanmelden. Als je een account aangemaakt hebt kun je via de link “alle lessen” boeken voor de lessen. Als je in Nijmegen en omgeving woont kun je gedurende 2 weken voor slechts €20 onze lessen uitproberen. Neem wel je eigen yoga mat en handdoek mee omdat we deze nog niet verhuren. We hebben ook matten en handdoeken te koop.

Mindbody app

Met de Mindbody app heb je vanaf je telefoon toegang tot je account. Ze ziet altijd het actuele lesrooster, je kan jezelf makkelijk voor lessen aanmelden, je lessen plannen, je lessenhistorie zien, een nieuwe kaart kopen (met Credit card) etc.

Aanmelden voor de lessen

Met een actief Mindbody account ben je klaar om je aan te melden voor de lessen. Dit kan direct via het lesrooster op de website (alle lessen) of via de Mindbody app.

Belangrijk bij het aanmelden voor de Virtuele lessen
  1. We stellen het op prijs als je je de dag voor de les reeds aanmeldt, eerder kan ook. Mocht dit niet mogelijk zijn, je kan je tot 20 minuten voor het begin van de les aanmelden. De les gaat niet door bij minder dan 4 deelnemers. Je krijgt de dag van tevoren een e-mail als er op dat moment minder dan 4 deelnemers zijn.
  2. Meld je alsjeblieft af als blijkt dat je een geplande les niet kan volgen.
  3. Je krijgt direct na je aanmelding een bevestigingsmail met daarin de link om de les te kunnen volgen
  4. Lees ook zorgvuldig de tips op de website om je voor te bereiden
  5. Download ZOOM op je computer en bekijk eventueel een kort filmpje van Zoom ter voorbereiding
Lees ook dit!
Voorbereiding, start en einde virtuele yogales met ZOOM
Je oefent op eigen risico

Ten slotte: Net als in de yoga ruimte oefen je ook nu op eigen risico. Luister goed naar de instructies èn naar je lijf. Vertrouw op wat je hoort en in je lijf voelt. Neem een stapje terug als het nodig is. Als je een blessure, een beperking of pijn hebt, neem via de mail contact op om te overleggen wat mogelijk is en wat niet. Zo nodig maken we een bel-afspraak.

Tot ziens op je matje in de “Echte”en de Virtuele Hot Room