Yoga bij Hot Yoga House is helend, versterkend & ontspannend

Bij Hot Yoga House oefen je effectief en veilig verschillende vormen van hot en warme yoga in een goed geoutilleerde, ruime, schone en rustige studio. Om bij ons met yoga te beginnen hoef je niet jong, slank of gezond te zijn. Onze yoga lessen zijn voor iedereen vanaf 16 jaar, ongeacht je lichamelijke conditie.

Blijf op de hoogte van onze lessen, yoga specials, yoga blogs en veranderingen in het rooster door je te abonneren op de nieuwsbrief.

Variatie in lessen

Je kan bij ons terecht voor sportieve en intensieve lessen, voor kalme en gefocuste lessen, voor meditatieve en ontspannen lessen. Je doel kan zijn om sterker te worden, om beter te kunnen ontspannen, om meer rust en ruimte te ervaren, om blessures te helen, om de gezondheid en tevredenheid in je leven te vergroten.

Heilzame warmte

De warmte heeft een grote toegevoegde waarde. Je kan makkelijker bewegen wat ondersteunend is bij stijfheid of pijnlijke gewrichten. Je kan beter ontspannen en daardoor meer ruimte ervaren in je lijf. In de actieve lessen draagt de warmte bij aan je focus en concentratie. De warmte versterkt ook het cardio effect in de sportieve Bikram les. Het zweten reinigt het lichaam, net als in de sauna.

De temperatuur in de yogaruimte varieert van 32°C in de Yin, Core, Yogapathy® en Flow lessen tot 39°C bij Bikram.

Effectiviteit

Alle lessen worden gegeven door deskundige docenten en hebben als doel jouw lichamelijke en mentale gezondheid te verbeteren. De lessen in de studio duren 75 of 90 minuten omdat dit de effectiviteit van de yoga maximaliseert. Je neemt bij ons echt te tijd om helemaal tot jezelf te komen en je lichaam en geest te trainen.